pieni_kirjankansi

Salarakkaan häätö – näyttely

Käymäläseura Huussi ry omistaa siirreltävän ekologisesta sanitaatiosta kertovan Salarakkaan häätö -näyttelyn. Siinä yhdistellään tieteen, taiteen ja kerronnan kautta tietoa ekologisesta sanitaatiosta, kuivakäymälöistä ja veden tärkeydestä erityisesti kansainvälisessä kontekstissa.

Salarakkaan häätö -näyttely toteutettiin YK:n teemavuoden 2008 kunniaksi. Näyttelyn ideoi Outi Nummi yhdessä KSH:n kanssa. Näyttely on humoristinen tositarina ulosteen ja pissan liitosta, jonka salarakas eli vesi pilaa. Parannuskeinona tarinassa on kuivakäymälä. Salarakkaan häätö -näyttely kiersi kaikkiaan yhdeksällä paikkakunnalla kymmenessä paikassa. Näyttely avattiin Helsingissä 5.3.2008 Suomen ympäristökeskuksessa ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrysen toimiessa avaajana ja suojelijana.

Näyttely koostuu maalauksista ja infotauluista, joissa kerrotaan maalauksiin liittyvä tarina. Tarina on kerrottu infotauluissa suomeksi,ruotsiksi ja englanniksi. Näyttely on yhdistyksen omistama.

Näyttelyä vuokrataan mielellään erilaisiin tapahtumiin. Näyttelyn hinta on 250€/näyttely (+ kuljetuskustannukset). Näyttely mahtuu minimissään noin 25m2:n tilaan. Kysy lisää!

Etsimme myös näyttelyllemme pysyvää sijoituspaikkaa. Ihanteellista olisi, jos näyttely on koko ajan julkisessa tilassa, mutta mikäli voisit tarjota tilat mielenkiintoiselle ja hienolle näyttelykokonaisuudelle olethan yhteydessä toimistoomme.

Kuvia näyttelystä