pieni_kirjankansi

Aidbrella on työkalu järjestöjen vuorovaikutukseen kehitysyhteistyöasioissa. Tule mukaan keskustelemaan sanitaatiokysymyksistä! Ohjeet rekisteröitymiseen

1. Avaa nettisivu http://beta.aidbrella.org
2. Klikkaa “register”-linkkiä yläoikeassa kulmassa luodaksesi uuden tunnuksen. Tarvitset sähköpostin, ja sinun pitää keksiä salasana, jossa on ainakin yksi iso kirjain, numero ja joka on vähintään kuusi merkkiä pitkä. Eli esimerkiksi Salasana1
3. Kirjaudu sisään “login”-linkistä, syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
4. Voit selailla eri hankkeita karttanäkymästä (eli map-välilehti). Voit myös katsella, millaisia kuulumisia eri projekteista on viimeksi lähetetty news-välilehdeltä. Jos jokin kuulostaa kiinnostavalta, voit jättää kommentin “leave a comment”-linkkiä klikkaamalla (tai jos päivityksessä on jo kommentti, linkissä lukee kommenttien määrä)
5. Jos olet mukana hankkeessa, voit lisätä sen +New Project -välilehdeltä. Linkki avaa pienen ruudun, johon voit syöttää nimen, laittaa kuvauksen, ja karttaa klikkaamalla asettaa projektin sijainnin. Karttaa voi liikutella ja zoomata. Kaikenlaiset hankkeet ovat erittäin tervetulleita! Tietojen syöttämisen jälkeen paina “create”-nappulaa ja pääset vielä laittamaan halutessasi projektille logon ja lisäämään sektoreita (ja vaikka laajentamaan kuvausta). Lähetä myös mielellään jokin uutinen tai kuuluminen projektista, jotta muut tietäisivät, mitä teille kuuluu!
6. Käy etsimässä Huussin “ESKO”-projekti Tampereelta. Käy kommentoimassa Samin aloittamaa keskustelua!
7. Jos teitä on useampi samassa projektissa, pyydä muita luomaan tunnus Aidbrellaan. Sen jälkeen voit mennä projektin sivuille ja members-osiosta lisätä muille oikeuden päivittää projektia. Kirjoita muiden sähköpostiosoite yksi kerrallaan. Saat varoituksen, jos osoite on väärin tai sitä ei ole vielä luotu.
8. Jos olet mukana useammassa projektissa, vaikka vain vapaaehtoisena, olisi todella mukavaa saada kaikki projektit tai ainakin useampi projekti maailmankartalle mukaan!
Palvelu on edelleen kehityksen alla, ja kuulemme erittäin mielellämme kehitysehdotuksia ja muuta palautetta. Palautetta voi lähettää suoraan Ilonalle osoitteeseen ilona.mooney@gmail.com!