pieni_kirjankansi

Omakapua banneri

Kuivakäymälä – toimiva ratkaisu

DT Suomi-päivän mainos NETTIIN

Käymäläseura Huussi ry järjestää joka kolmas vuosi kansainvälisen kuivakäymäläkonferenssin, jonka yhteydessä on myös jokakertainen “Suomi-päivä” – seminaari kuivakäymälöistä, niiden mahdollisuuksista ja käytöstä Suomessa. Seuraava Suomi-päivä järjestetään Tampereen Ammattikorkeakoululla keskiviikkona 19.8.2015. Ilmoittautuminen Suomi-päivään on nyt auki täällä.

Haja-asutusalueiden jätevesiratkaisut ja suljettu ravinnekierto ovat päivän polttavia teemoja. Kuivakäymälä – toimiva ratkaisu -seminaarissa ovat esillä kuivakäymäläteknologian tuoreimmat näkökulmat näihin teemoihin. Kuivakäymälä on ratkaisu jätevesien käsittelyyn ja ravinteiden kierrättämiseen sekä matkailuyrittäjille, mökeille, omakotitaloihin ja tulevaisuudessa myös kaupunkialueiden kotitalouksille.

Seminaari on suunnattu viranomaisille, jätevesien ja kuivakäymäläteknologian parissa työskenteleville sekä kaikille asiasta kiinnostuneille. Seminaarin yhteydessä järjestetään myös laitenäyttely. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ravinnekierrosta!

Lisätietoja Suomi-päivästä saa ottamalla yhteyttä drytoilet2015(at)huussi.net (Karoliina Tuukkanen)