pieni_kirjankansi

Dry Toilet Goes Circular -näyttely

22.-24.8.2018

Lämpimästi tervetuloa konferenssimme yhteydessä järjestettävään DryToilet2018näyttelyyn, jossa esitellään muun muassa yritysten ja alan toimijoiden kiertotalouteen ja sanitaatioon liittyviä ratkaisuja! Näyttely järjestetään Hiedanrannan Kuivaamolla Tampereella ke 22. – pe 24.8.2018.

Kansainvälinen kuivakäymälä-konferenssi on jo kuudetta kertaa järjestettävä tieteellinen konferenssi, joka kokoaa Tampereelle sanitaatio-, vesi- ja ravinnekierron asiantuntijoita jopa 40 eri maasta. Tapahtuma toimii foorumina yritysten ja muiden alan toimijoiden välisen yhteistyön rakentamiseen sekä uusimman tiedon jakamiseen. Tällä kertaa konferenssin aihetta on laajennettu kattamaan kiertotalouden mahdollisuudet entistä laajemmin. Tapahtuma koostuu kansainvälisestä konferenssista sekä suomenkielisestä seminaarista.

Näyttelytilana toimii iso Kuivaamon halli, jossa myös konferenssin lounasbuffet ja osa kahvituksista järjestetään. Näyttely on yleisölle avoin ja sitä markkinoidaan kävijämäärien lisäämiseksi.

Näyttely on avoinna konferenssiohjelman puitteissa seuraavasti:

Näyttelyn aikataulu
ti 21.8. pystytys, kellonajat sovitaan erikseen
ke 22.8. klo 9-17
to 23.8. klo 11-16
pe 24.8. klo 10-14 (purku klo 17 mennessä)
Konferenssin ohjelma

Suomenkielinen seminaari Kuiva kiertää!
Kansainvälisen konferenssin 1. päivä
Kansainvälisen konferenssin 2. päivä

Keskiviikkona 22.8 on myös kansainväliseen konferenssiin liittyvä pre-konferenssi.

Tila myydään pääsääntöisesti 8 m² kokoisina alueina. Näyttelytilan hinta on Käymäläseura Huussi ry:n jäsenille: 55€ /m² (alv 0 %) ja muille näytteilleasettajille: 110€ / m² (alv 0%).

      8 m² tila (440/880€) sisältää:
  • Kahdelle näytteilleasettajalle pääsyn konferenssin luennoille ja työpajoihin
  • Lounaat ja kahvit näyttelyn aikana (22.-24.8.) kahdelle (2) hengelle
  • Pääsyn kahdelle hengelle Kuivaamolla järjestettävään Get-together -tilaisuuteen 22.8.2018
  • Tampereen kaupungin vastaanoton kahdelle hengelle 23.8.2018
  • Maininta yrityksestä konferenssin nettisivuilla ja konferenssimateriaalissa
  • Sähköt ja tarvittaessa pöydän (muistathan mainita näistä tarpeista varauksen yhteydessä).

Mikäli haluat pienemmän tai suuremman näyttelyalueen kuin 8 m², asiasta voidaan sopia erikseen. Tällöin yli 16 m² suuruisen näyttelytilan hintaan kuuluu sisäänpääsy tapahtumiin sekä lounaat kolmelle henkilölle. Alle 8 m² tila sisältää vastaavasti kaiken yllä mainitun vain yhdelle henkilölle.

Mikäli olette kiinnostunut osallistumaan näyttelyyn tai saamaan näkyvyyttä toiminnallenne konferenssissa, ottakaa yhteyttä konferenssisihteeriin osoitteeseen: drytoilet2018@huussi.net. Lisätietoa löytyy DryToilet Conference 2018 -sivultamme sekä KSH:n henkilökunnalta. Tarjoamme myös erilaisia mahdollisuuksia saada näkyvyyttä yritykselle esim. sponsoroinnin kautta – mikäli haluatte sponsoroida tapahtumaa, erillistä työpajaa tai vaikka iltatilaisuutta, kysy lisää!

Mukana näyttelyssä:

Logo Separett blue a

pikkuvihrea_logo

http://www.huussi.net/wp-content/uploads/2015/06/huussi_logo_pysty.png

iToa logo jpg   Digi Toilet Systems Oy

WFPEF_Logo_RGB_Landscape_English

Sykli_logo_sininen