Vapaaehtoiseksi

Haluatko laittaa lahjasi likoon edistääksesi kuivakäymäläasiaa ja siten parantaa omalta osaltasi ympäristön tilaa ja kehitysmaiden sanitaatiotilannetta? Kuivakäymäläseura Huussi ry ottaa mielellään vastaan kaikenlaista vapaaehtoistyötä. Voit esimerkiksi osallistua erilaisiin tapahtumiin tulemalla ständeille, jakaa kuivakäymälätietouttasi, ottaa valokuvia tai antaa visuaaliset taitosi käymäläseuran esitteiden suunnitteluun. Tai olisiko sinulla kuivakäymälä, josta voisit kirjoittaa kokemuksiasi tai jota voisit esitellä kiinnostuneille? Ota meihin yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä tapoja edistää huussiasiaa! Toimiston sähköposti on toimisto(at)huussi.net .

Huussi ja puhdas vesi

Huussi ja puhdas vesi

Entä kiinnostaisiko sinua Afrikka ja käytännön kehitysyhteistyö? Vapaaehtoiset ovat myös erittäin tervetulleita kehitysyhteistyöhankkeisiimme. Tällä hetkellä hankkeita on käynnissä Swazimaalla ja Sambiassa. Hankkeista voit lukea lisää toimintamme-osiosta. Ota yhteyttä Sambian hankkeiden projektikoordinaattori Sariin, sambia(at)huussi.net .

Kehitysyhteistyöhankkeisiimme voit myös tutustua Oma Kapua -järjestön kautta. Auta sponsorimatkalaisiamme ostamalla tuotteita Kapua-kaupasta. Kapuaan osallistuvat maksavat matkansa itse, mutta keräävät varoja valitsemalleen järjestölle. Tutustu kapuaan täällä.