Ajankohtaisia uutisia, tapahtumia ja tiedotteita. Katso tapahtumakalenterista tapahtumia, joissa olemme mukana antamassa neuvontaa tai kertomassa lisää asiastamme tai toiminnastamme.

Kaupunkiviljelyn toteuttaminen – työpaja 14.3.

Käymäläseura Huussi ry ja Tampereen ammattikorkeakoulu toivottavat sinut lämpimästi tervetulleekksi KIVIREKI-hankkeen toiseen työpajaan. Työpaja järjestetään tiistaina 14.3.2017 klo 8.30- 16..

Lue lisää

KSH ry:n uudet hankkeet!

Saimme tällä ulkoministeriön rahoitushakukierroksella sekä hyviä että huonoja uutisia. Aiemmat pienemmät hankkeet Sambiassa yhdistävä ja myös uusia hanke-alueita mukanaan tuova Sambian kuiva..

Lue lisää

Toimisto suljettu 21.12.2016-3.1.2017

Käymäläseura Huussi ry:n toimisto on suljettuna alkaen ke 21.12.2016 ti 3.1.2017 saakka. Huomaa myös, ettei verkkokaupan tilauksia toimiteta kyseisenä aikana. Toivotamme kaikille Hyvää Joulua j..

Lue lisää

KSH ry:n toimisto muuttanut uuteen osoitteeseen!

Käymäläseura Huussi ry:n toimisto on muuttanut uusiin tiloihin 29.11.2016 alkaen! Uusi osoitteemme on Väinämöisenkatu 19, 33540 Tampere. Pakkasimme siis jälleen kerran kimpsumme & kampsumm..

Lue lisää

HELPOTA LASTEN HÄTÄÄ – lahjoita parempi sanitaatio!

Arvoisa yrityspäättäjä,
Jälleen on joulun aika ja ehkä mietitte, millaisia kortteja tai lahjoja yrityksenne tänä vuonna tarjoaa työntekijöillenne, asiakkaillenne ja sidosryhmillenne. Mitäp..

Lue lisää

HELPPAA HUUSSIA – Huussi tarvitsee apuasi loppuvuonna!

Innokkaita käsienpesijöitä 11/2015.
Olemme ensimmäistä kertaa Huussin nykyhistoriassa tiukan tilanteen edessä ja tarvitsemme kipeästi apuanne. Nykyiset leikkaukset hankerahoihin ja tiukka talou..

Lue lisää

KSH ry:n syysvuosikokous ja tutustuminen Hiedanrannan alueeseen 19.11. klo 14

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen syysvuosikokoukseen, joka järjestetään Maailman Käymäläpäivänä lauantaina 19.11. alkaen klo 14.00 Lielahden Kartanolla Tampereella. Vuosikokoukse..

Lue lisää

BIOUREA hankkeen loppuseminaari 9.11.2016

Keskiviikkona 9.11. klo 9.30-13.00 järjestämme Tampereen ammattikorkeakoululla (neuvottelutila G00-10) BIOUREA – Innovatiivinen lannoitevalmiste suljetun ravinnekierron toteuttamisessa -hankkeen l..

Lue lisää

Huippuravintoloissa viljelykausi parhaimmillaan

Perjantaina 12.8. on avoimet ovet Kivireki-hankkeen yhteistyöravintoloissa. Tule katsomaan millaisia viljelyratkaisuja ravintoloissa on toteutettu ja mitä on innostuttu viljelemään. Tampere-talon ..

Lue lisää

Tampereen 33. kukkaisviikoilla hankkeiden esittelyä ja kompostoivinkkejä

Tampereen kukkaisviikkojen järjestämässä tapahtumassa Hämeenpuistossa ti 26.7. saa kompostointivinkkejä Käymäläseura Huussi ry:n esittelypisteellä ja voi tulla kyselemään Biourea- ja Kivi..

Lue lisää