Ajankohtaisia uutisia, tapahtumia ja tiedotteita. Katso tapahtumakalenterista tapahtumia, joissa olemme mukana antamassa neuvontaa tai kertomassa lisää asiastamme tai toiminnastamme.

Laitemallivertailu helpottamaan kuivakäymälän valintaa

Laitemallivertailuun on laadittu verkkosivusto, jolla voi eri perusteilla hakea kuivakäymälälaitteita ja vertailla niiden ominaisuuksia. Vertailua voi tehdä käymälätyypin, asennustavan, syntyv..

Lue lisää


Huussin 2019 kesän harjoittelija Stella kerää kyselyaineistoa Jyväskylän yliopiston Pro gradu -tutkimukseen, jonka aiheena ovat erilliskeräävät kuivakäymälät ja ravinteiden talteenotto sek..

Lue lisää


Kuivakäymäläneuvontaa on tarjolla ensi viikon keskiviikkona 14.8. Oriveden torilla klo 16-19.  Vielä ehtii kunnostamaan ennen 2004 rakennettujen talojen jätevesijärjestelmät 31.10. mennessä v..

Lue lisää

Kuivakäymäläneuvontaa Sastamalassa Vammalan ja Kiikoisten torilla

Kuivakäymälä- ja jätevesineuvontaa saatavana yhteispisteessä Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistyksen kanssa vk 30 Sastamalassa: Vammalan torilla (Torikatu, 38200 Sastamala)  ke 24.7. kl..

Lue lisää

Kuivakäymäläneuvontaa kesätoreilla heinäkuussa

Viikonloppuna annetaan kuivakäymäläneuvontaa Hauholla ja Padasjoella. Hauhon kesätorilla la 13.7. klo 8-14 ollaan yhdessä Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistyksen jätevesineuvojan kanssa..

Lue lisää

Pönttö ei putsaa jätevesiä – valtakunnallinen jätevesiviikko alkaa tänään 6.5.2019

Tänään alkaneella valtakunnallisella jätevesiviikolla kiinteistönomistajia kannustetaan tarkistamaan, koskeeko jätevesijärjestelmän kunnostaminen heitä ja millä aikataululla. Samalla kiintei..

Lue lisää

Huussi etsii HALLINTOKOORDINAATTORIA

TULE HUUSSIIN TÖIHIN!
Pitkäaikaisen työntekijämme siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme toimistollemme Tampereelle HALLINTOKOORDINAATTORIA alustavasti 31.12.2019 asti, mutta erittäin todennäk..

Lue lisää

Kutsu ITE-puutarhan kesä -luennolle ja Käymäläseura Huussi ry:n kevätkokoukseen 27.4. pääkirjasto Metsoon

Lämpimästi tervetuloa keksija-tietokirjailija Raimo Flinkin puutarhaluennolle sekä Käymäläseura Huussi ry:n kevätkokoukseen
Aika: lauantai 27.4. klo 13.30–15.30
Paikka: Tampereen Pääkirjast..

Lue lisää

Juttupyyntö Kuivike 2019 -tiedotuslehteemme

Valtakunnallisen tiedotuslehtemme Kuivikkeen järjestyksessään jo 12. numero ilmestyy jälleen keväällä 2019. Lehti valmistuu maaliskuussa, ja on täten jaettavissa heti tuoreeltaan yhdistyksen j..

Lue lisää

Huussin toimisto suljettu 21.12.2018 – 1.1.2019

Käymäläseura Huussi ry:n toimisto on suljettu 21.12.2018 – 1.1.2019 välisen ajan joululomien vuoksi. Huomaathan, ettei verkkokaupan postitettavia tilauksia toimiteta kyseisenä aikana.
Toivotamm..

Lue lisää