Ajankohtaisia uutisia, tapahtumia ja tiedotteita. Katso tapahtumakalenterista tapahtumia, joissa olemme mukana antamassa neuvontaa tai kertomassa lisää asiastamme tai toiminnastamme.

Maailman vesipäivänä 22.3. Tampereen ammattikorkeakoululla Sukellus huussiin

Tampereen ammattikorkeakoulun Maailman vesipäivän tapahtumassa esittelemme toimintaamme, tulevia tapahtumia ja hankekuulumisia sekä  korkeakouluopiskelijoille suunnattua kurssia Sukellus huussiin…

Lue lisää

Valtakunnallinen tiedotuslehtemme Kuivike on ilmestynyt!

Käymäläseura Huussi ry:n valtakunnallinen tiedotuslehti Kuivike on jälleen ilmestynyt!
Käy tutustumassa lehden rikastettuun näköislehteen tästä linkistä:

https://shl.edocker.com/reader/74058..

Lue lisää


Kenttäkäymälästä ”liikuteltavaksi lannoitetehtaaksi”
”Mobiili ravinteiden talteenotto kenttäolosuhteissa” eli MORTTI-hankeessa selvitetään “Miten saada käymäläjätettä tiivi..

Lue lisää

Pirkanmaan ympäristöpalkinto 2017

Käymäläseura Huussi ry:llä on ilo ja kunnia ilmoittaa, että saimme tänään Pirkanmaan ympäristöpalkinnon 2017 monipuolisesta työstä puhtaan veden, toimivan sanitaation ja kiertotalouden puo..

Lue lisää

KIVIREKI-hankkeen raportti ilmestynyt

Kaupunkiviljelyn liiketoimintamahdollisuuksia selvittäneen KIVIREKI-hankkeen raportti Kunnioitusta raaka-ainetta kohtaan viljetyjä tarinoita ruokapöytiin on ilmestynyt. Lataa julkaisu tästä ja..

Lue lisää

Agenda 2030 -työpaja 9.1.2018

Käymäläseura Huussi ry järjestää Agenda 2030 -työpajan Helsingissä TIISTAINA 9.1.2018 klo 12.30-15.30. Tervetuloa!
Työpaja käsittelee kestävän kehityksen tavoitetta numero 6 (puhdas vesi..

Lue lisää

KSH ry:n toimisto suljettu 21.12.2017 – 1.1.2018

Käymäläseura Huussi ry:n toimisto on suljettu 21.12.2017 – 1.1.2018 välisen ajan joululomien vuoksi. Huomaathan, ettei verkkokaupan postitettavia tilauksia toimiteta kyseisenä aikana.
Toivotamm..

Lue lisää

KUTSU: Vesi- ja sanitaatiotyöpaja ja KSH ry:n syysvuosikokous 19.11.

Lämpimästi tervetuloa maailman käymäläpäivänä työpajaan kestävän kehityksen tilasta Suomessa vesi- ja sanitaatiotavoitteiden osalta sekä Käymäläseura Huussi ry:n syysvuosikokoukseen!
Ai..

Lue lisää

Sadonkorjuujuhla Hiedanrannassa ilmoittaudu viim. to 26.10.2017

Tervetuloa Sadonkorjuujuhliin!
HIERAKKA-hankkeen ensimmäinen yleisötapahtuma Sadonkorjuujuhla Hiedanrannassa järjestetään 31.10.2017 klo 18-20 Lielahden kartanossa. Tapahtuma on ilmainen ja ja se..

Lue lisää

Kuivakäymäläneuvontaa

Soita ja kysy neuvoa kuivakäymälöiden hankinnasta, laitemalleista ja käymälätuotosten käsittelystä. Meiltä useasti kysytään mikä on paras? Paras kuivakäymälä on sellainen,  1. jonka ka..

Lue lisää